KATRERING

KASTRERINGEN

For en og en halv måned siden så ble jo vi jentene kastrerte :) Tenkte vi skulle legge ut bilder av oss stakkars små fra rett etter vi kom hjem... Da var vi jo sånn ca. slik; :svimmel:
 :fnis:

Vi rehabiliteret ganske forskjellig.. Jeg, Kiara, var slapp i 1 dag, og så var jeg frisk og rask og mitt gammle jeg. Jeg var også en engel og prøvde ikke så alt for mye å få av meg bodyen...

Jeg, Priscilla, var det ikke vært fult like lett med.. Jeg var skikkelig dårlig form de to første dagene.. tredje dagen så la matmor merke til at jeg ble værre etter at hun gav meg smertestillende, så da sluttet hun å gi det. Jeg ble da kvikkere, men jeg var langt fra smertefri. Men jeg var virkelig en utbryter dronning! så matmor laget ny body til meg av en tykk strømpebukse.. den prøvde jeg ikke å komme seg ut av på den måten.. Men en natt så hadde jeg klart å bite opp ett stoooort hull midt over arret, og i tillegg så hadde jeg revet ut 3 sting!! Da ble matmor slik; :gaah: (men hun syntes heldigvis det så helt greit ut da...)

MJAU FRA PRISCILLA, KIARA OG GIZMO <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

katteriket

katteriket

0, Bergen

Dette er bloggen til de tre kattene Priscilla, Kiara og Gizmo. De alle tre er født ute av ville mødre, og har fått en ny sjanse i livet. Her forteller de om sitt liv som bortskjemte puser ;)

Kategorier

 

Arkiv

hits