Første innlegg! Presentasjon!

 Mjau til alle mennesker og med-katter der ute! 

Dette er vår helt egen blogg :D Her kommer vi til å skrive om våre liv, fortelle dere om kattene på senteret der mamma jobber, og andre kule katte ting :D 
Det tenker jeg dere alle sammen syntes hørtes super kult ut, så værsegod, dere får lov til å legge oss til som venn! (Lucky you ;) )

Siden dette er vårt første innlegg, og dere jo selvfølgelig allerede elsker oss, og derfor kommer til å bli fast leser av bloggen vår, så kan vi jo være så snille å starte hele bloggen med å introdusere oss da :) Og da er det vell best at vi presenterer oss en og en ;) Here it goes!

Mitt navn er Priscilla. Jeg er ei dame på 6 måneder. Jeg og mine 9 søsken ble født ute av en hjemløs mor på en plass utenfor Bergen. Plutselig en dag kom den en menneskemann med en stor bil som det sto dyrebeskyttelsen på. Han fanget mamma og alle oss søskene! Mamma var så syk så hun måtte være på det senteret som mannen kom ifra. 7 av søskenene mine var for syke, så de fikk reise til kattehimmelen.. Vi 3 søskenen ble sendt hit til dette huset som jeg bor i nå. Jeg er den tøffeste og farligst damen i hele verden! Menneskemammen min er dum, hun ler av meg å sier at jeg ikke er farlig! :O men hva vet vell egentlig hun? ;))

Da jeg kom i huset her så hatet jeg mennesker! De var jo noen store svære super skummele monster! Jeg prøvde så godt jeg kunne å drepe de så fort de nermet seg ;D Jeg klarte det ikke, men jeg fikk skadet de en del da :D Jeg prøvde også å rømme noen ganger. prøvde ikke å komme ut av huset, men menneske mamma og pappa hadde ett par hull i veggen som de ikke viste om, og de fant jeg! Så jeg har vært tilsammen 4 dager inne i veggene her! :D Men hver gang så lokket de meg ut med deilig tunfisk som jeg ikke klarte å motstå :O

mamma og pappa måtte bruke mange uker på å bevise til meg at de var snille nok til å få ta på meg.. mamma var den som var den som var snillest først, men hun er jo ikke like stor og skummel som pappa ;P
Nå er de bare kjempe snille med meg, og jeg elsker at de koser på meg! <3
Men fremmede mennesker er fortsatt ganske så farlig altså!

Ellers så elsker jeg å leke meg!  Det aller gøyeste som finnes er papirballer! :D \m/
Nå skal dere få være så heldig å se ett bilde av meg.. Jeg er stilig, ikke sant? :D Mitt navn er Kiara. Jeg er søsteren til Priscilla, så jeg har den samme bakgrunns historien som henne.
Jeg er verdens vakkreste katt, og jeg vet det veldig godt selv også ;)
Jeg er egentlig mye tøffere en Priscilla. Da vi kom hit så syntes jeg menneskene var litt skummle, og jeg freste til de når de ville hilse på meg. Men etter bare 2 dager så var mamma så slem at da bare løftet hun meg opp! Og det uten å spørre om lov! Har dere hørt noe så frekt, eller? Men da fant jeg ut at kos er faktisk helt fantastisk deilig!
Nå i dag så er jeg bare snill og grei. Jeg er litt sjenert og syns fremmede folk er bittelitt skummelt, men det går veldig fort over :) 

Til neste år så skal mamma ta meg med på noe som hun kaller utstilling. Der skal vist andre mennesker få se på hvor vakker jeg er. Snakk om at de er bra heldige da! :) Egentlig var planen til mamma å ta med bare  meg, men siden Priscilla har blitt så snill i det siste så blir hun kansje med hun også. Det gjør ingen ting, for jeg syns jo hun ikke har noe som helst å stille opp med mot meg uansett ;))

Jeg elsker foresten også å leke meg! Og det beste i hele verden er brus korker! <3 \m/

Nå kan jeg tenke meg dere er super spente på å se bilde av meg? Okey, gjør dere klare til å bli forelsket! Her er jeg.. rå lekker, sant? :D Mjau! Jeg heter Gizmo. Jeg er en liten mann på ca. 14-15 uker :) Jeg er født ute på Gol, av en hjemløs mamma. Der var det to menneske damer som klarte å få tak i meg, mamma, tante og mine 4 søsken. Vi kunne ikke få være på Gol, så de damene kjørte oss til kattens vern i bergen. Der jobber menneskemamma, og hun sa hun ville la meg, pusemamma og tanten min få bo her til vi var blitt snille katter.
Tanten min, som fikk navnet Buffy, hadde det ikke noe bra, så hun fikk dra til kattehimmelen.
Pusemammaen min, som har fått navnet Perle, bor fortsatt her. Men hun synes fortsatt at menneskene er store forferdelige monstre, så hun bor på ett eget rom enda. Hun skal få seg ett nytt hjem når hun er klar for det.
Da vi kom hit så bodde vi tre gol pusene på baderommet her. Jeg var litt sjenert, men menneskene fikk ta meg opp å vise at kos er deilig. Men jeg ble veldig redd av at mamma og tante var veldig sinte, så da bestemte menneskemamma at jeg skulle få komme inn på stuen å bo sammen med Priscilla og Kiara. Det var super flott! Jeg syntes de var kjempe snille, og de ble glade i meg med en gang også! :)

 Nå i dag så er jeg en liten tøffing! Jeg prøver å få storejentene til å forstå at det er jeg som er sjefen her, men de bryr seg ikke :/ Men bare vent til jeg blir stor og sterk, da vil de nok angre! ;) muahaha.. Jeg jobber så godt jeg kan med å bli stor, og spiser alt jeg får tak i ;D

Og jeg er den av oss som liker aller best å leke meg :D Jeg leker med alt som er jeg, alt fra lekemus til min egen hale ;) hihi

Jeg har foresten glemt å si at jeg er skikkelig søt :D Bare se her da;Foresten så er vi alle sammen veldig glade i hverandre! <3 Vi har masse gode plasser å ligge på her i huset, men hvorfor skal vi bruke de plassene, når vi kan ligge oppå hverandre? ;DDette var en liten presentasjon av oss tre. Dere vil nok bli mye mere kjent med oss med tiden :)
Som vi sa tidligere, legg oss gjerne til som venn ;D

MJAU FRA PRISCILLA, KIARA OG GIZMO <3 

10 kommentarer

nzh

21.12.2011 kl.21:33

Så bra. har sendt venneforespørsel (:

TurboLotte

25.12.2011 kl.19:55

Hei!

Da har jeg lagt til bloggen din i listen på katteblogger. Så gøy!!

Tips: Reklame på blogg er ikke så veldig populært, hvis ikke man lever av det da.

Carina Josefine

28.12.2011 kl.05:45

Velkommen til "bloggverden" :)

Gleder meg til å lese mer om dere!

Mari

31.12.2011 kl.00:22

Velkommen og hurra for enda en katteblogg! Ønsker dere et riktig godt bloggår :-D

katteriket

11.04.2012 kl.17:04

Mari: tuuuusen takk for det :) Vi var litt slappe på bloggingen her i starten, men nå skal vi skjerpe oss, og begynne å blogge fast :D

katteriket

11.04.2012 kl.17:04

Carina Josefine: tuuuusen takk :D Nå skal vi begynne å blogge for fult, så følg med :D

katteriket

11.04.2012 kl.17:05

TurboLotte: Heyyy, nemmen såå flott! Det liker vi :D

Men vettu, den reklamen er det IKKE vi som har lakt til, den ligger der automatisk og det går ikke an å fjerne den :( sorry

katteriket

11.04.2012 kl.17:06

nzh: Tuuuusen takk for det :D Det setter vi pris på :D

silje terese

14.04.2012 kl.03:26

vi skal følge denne bloggen =)

katteriket

14.04.2012 kl.12:52

silje terese: Ja det syns vi dere gjør helt rett i, for vi er mye mere glad enn matmor er ;D

Skriv en ny kommentar

katteriket

katteriket

0, Bergen

Dette er bloggen til de tre kattene Priscilla, Kiara og Gizmo. De alle tre er født ute av ville mødre, og har fått en ny sjanse i livet. Her forteller de om sitt liv som bortskjemte puser ;)

Kategorier

 

Arkiv

hits